University of Pretoria Logo
English |  Afrikaans |    
  
Community Project Module

Architecture students assisted Laerskool Die Heuwel

By Martina Jordaan

Posted on 25 June 2010



JCP-students renovated store room at Laerskool Die Heuwel

A group of architecture students enrolled for the compulsory undergraduate Community-Based Project Module (JCP) renovated the store room at Laerskool Die Heuwel. They are Melanie Bothma, Mariska Coetzee, Carli de Klerk, Nabeelah Koor, Janri Oosthuizen and Christenè Wessels. (Nabeelah was not available the day when the photo was taken).  This school is situated in Proklomasie Hill in Pretoria West.  For the past six year a group of students from the module completed their fieldwork at the school.



Bookmark this page:


Comments

Post Comment
Items marked with a * are required
At least one of the items marked with ** must be entered.


Your Contact Information
Name *
Your Email address *
Subject *
Message *
Security image *
Security Code
Please enter the text in the security image *